Szkolenia - Kontakt: 22 440 83 23 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

alt

Szkolenia Polskiej Izby Handlu

Perfekcyjny sprzedawca - socjotechniki sprzedaży

Zasady ekspozycji produktów na półce sklepowej – merchandising w małych i średnich przedsiębiorstwach handlowych

Sklep convenience – przyszłość dla małych i średnich placówek

Zasady i cele prowadzenia promocji w małych i średnich placówkach handlowych

Szkolenia dla handlu detalicznego. Szczegółowa oferta tutaj>>>

Szkolenia PIH dot. cyberbezpieczeństwa>>>

Szkolenia On-Site

Polska Izba Handlu uruchamia nową usługę: Szkolenia on-site.alt

Są to szkolenia, które organizujemy bezpośrednio w firmach. W odróżnieniu od szkoleń zewnętrznych możliwe jest lepsze dostosowanie ich do konkretnych potrzeb naszych klientów – nie ma konieczności wprowadzania nieuchronnych ujednoliceń, które towarzyszą szkoleniom, w których biorą przedstawiciele różnych organizacji.

Szkolenie organizowane na terenie firmy nie wymusza wysyłania pracowników na delegacje oraz ponoszenia kosztów dojazdu.

Również koszt samego szkolenie może być radykalnie obniżony – nie potrzeba wynajmu pomieszczeń, cateringu, noclegów etc.

Nasz szkoleniowiec dojeżdża do Państwa Firmy na czas szkolenia, zapewniając wszystkie niezbędne materiały.

Zapewniamy zindywidualizowane podejście do kwestii szkolenia w grupach nie większych niż 30 osób, dostosowanie tematyki i profesjonalne przeprowadzenie przez doświadczonego trenera specjalisty z zakresie zagadnień związanych obsługą klienta, socjotechniką, handlem detalicznym, franczyzą etc.

Organizujemy także szkolenia poświęcone kwestiom bezpieczeństwa w szeroko rozumianym sektorze handlowym i usługowym.

Dzięki współpracy z gronem ekspertów jesteśmy w stanie w razie potrzeby rozszerzyć naszą ofertę o interesujący Państwa zakres dydaktyczny.

Zalety tego systemu:

•             Brak kosztów zakwaterowania i wyżywienia uczestników

•             Realizacja szkolenia na miejscu w firmie

•             Brak konieczności wysyłania pracowników na delegacje i kosztów podróży

•             Dogodne terminy dopasowane do możliwości klienta

Zapewniamy:

•             Trenera, szkolenie, materiały szkoleniowe

•            Stała cena bez względu na ilość uczestników – grupy do 30 osób.

Szkolenia wyjazdowe

Oferta dotyczy szkoleń dwudniowych. Organizujemy je w wybranych hotelach i ośrodkach wypoczynkowych na terenie kraju (lokalizacja do ustalenia). Oprócz szkolenia jego uczestnicy mogą skorzystać z oferty wypoczynkowo rekreacyjnej ośrodka, w którym się ono odbywa. Jest to też okazja do spotkania i integracji zespołu.

alt

UWAGA: Wykupując szkolenie dla minimum 15 osób otrzymujecie Państwo jedno miejsce na szkoleniu gratis.

*W przypadku dedykowanego szkolenia dla jednej firmy/ grupy to minimum 10 osób.

Zapewniamy:

•             trenera, szkolenie, materiały szkoleniowe, nocleg w pokojach jednoosobowych, wyżywienie podczas szkolenia (obiad, kolacja, śniadanie, obiad).

Możemy przygotować szkolenia niemal z każdej tematyki.

Promocja zdrowia w pracy

Herosi Polskiej Przedsiębiorczości